Yoga

Een ontspannen onderbreking in je drukke week, een uur lang alle aandacht voor jezelf. Op een luchtige manier werken aan adem, strekking, kracht en ontspanning. Volg de lessen in een doek op op de mat zo vaak en wanneer het jou uitkomt.

MEER INFO

Aerial Yoga (Restorative)

Een doek, je lichaam, de zwaartekracht… meer heb je niet nodig voor deze unieke ervaring! Kom zelf ervaren of dit iets voor jou is, neem contact op met Nicole voor de mogelijkheden.

MEER INFO

Personal trainer

Wil jij trainen onder professionele begeleiding en 100 % persoonlijke aandacht? Wat je doel ook is: conditieverbetering, gewichtsbeheersing of gewoon beter in je vel willen zitten. Sjaak gaat met jou de uitdaging aan!

MEER INFO

Yoga & Running

Met de combinatie van yoga en hardlopen werk je niet alleen aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan kracht, flexibiliteit en ademhaling waardoor je ontspannen en met meer plezier kunt hardlopen.

MEER INFO

Wellnesspraktijk Massage van Sanne

Een uurtje heerlijk ontspannen…
Sanne heeft haar eigen praktijk binnen Bloeinest businesscampus waar ze verschillende massages geeft.

LEES MEER

Zwanger en Fit

In de cursus  behandelen we elke week een stukje theorie. We gaan vervolgens naar buiten om aan houding en conditie te werken en in de yogaruimte komen kracht, ademhaling en ontspanning aan bod.

LEES MEER

Je vindt ons binnen Bloeinest businesscampus op Ruijsstraat 65a in Helden.

Ruijsstraat 65A
5988 AA Helden

Tel: (+31)641 679 400
E-mail: info@lekkerlaeve.nl