Yoga

Een ontspannen onderbreking in je drukke week, een uur lang alle aandacht voor jezelf. Op een luchtige manier werken aan adem, strekking, kracht en ontspanning. Volg de lessen wanneer het jou uitkomt in een klein groepje.

MEER INFO

Aerial Yoga (Restorative)

Een doek, je lichaam, de zwaartekracht… meer heb je niet nodig voor deze unieke ervaring! Kom zelf ervaren of dit iets voor jou is, met ons introductiepakket volg je 3 proeflessen voor 25 euro!

MEER INFO

Personal trainer

Wil jij trainen onder professionele begeleiding en 100 % persoonlijke aandacht? Wat je doel ook is: conditieverbetering, gewichtsbeheersing of gewoon beter in je vel willen zitten. Sjaak gaat met jou de uitdaging aan!

MEER INFO

Yoga & Running

Met de combinatie van yoga en hardlopen werk je niet alleen aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan kracht, flexibiliteit en ademhaling waardoor je ontspannen en met meer plezier kunt hardlopen.

MEER INFO

Wellnesspraktijk Massage van Sanne

Een uurtje heerlijk ontspannen…
De massage met olie en warme basaltstenen is een weldaad voor je rug, nek en schouders. Na een eindontspanning met warme oplegstenen nog even nagenieten van een kopje thee,daar knap je van op!

LEES MEER

Zwanger en baby

In deze cursus van 8 weken behandelen we elke week een stukje theorie. We gaan vervolgens naar buiten om aan houding en conditie te werken en in de yogaruimte komen kracht, ademhaling en ontspanning aan bod.

LEES MEER